Skip to content

Despre Gina Vişan, de la Adevărul

13 octombrie 2009

Va spuneam, în articolul precedent, ceva despre Gina Vişan, domnişoara care a lucrat, până mai ieri(acum trei-patru luni), la Departamentul Corectură de la ziarul Adevărul. De unde a fost dată afară şi umilită de Răzvan Corneţeanu. Managerul general.

Şmecherii de la Adevărul(vezi titlul articolului anterior) au iniţiat un atac împotriva Ginei. Am, aşa, o bănuială(dacă nu e chiar certitudine) cam cine ar fi în spatele acestei gogomănii. Băieţii(sau fetele de la Juridic) au depus(icre sterpe, într-o cochilie goală, cum ar spune un poet) la Secţia 6 de Poliţie o plângere(cry, baby, cry!) în care se spune că Gina ar fi vinovată de „ultraj împotriva bunelor maniere” şi de „violare de domiciliu”.  Asta, referitor la ziua în care , aflându-se în prima zi de preaviz, a fost dată afară din sediul redacţiei, pe motiv că nu mai lucrează acolo. Ma rog, o tâmpenie marca Corneţeanu(cacofonie inevitabilă!). Aşadar „violare de domiciliu”. Adică, sediul Adevărului,  din Pipera. Sună bliblic, nu? Sau, staţi puţin! Domiciliul cui? Al lui Corneţeanu? Al lui Dinu?(Nu, domne! Ce dracu’! Iar tre’ să vă spun? Nu Cornel Dinu!! Patriciu. Conu’ Patriciu!).

Băi, tată! Ce-aveţi cu Gina? V-a încreţit mocheta , când aţi târât-o afară din redacţie? V-a mânjit pereţii cu fond de ten, când nu-ştiu-ce trepăduş din firmă a împins-o afară din clădire? „Trepăduş” am zis? Adică, vreun şef de departament? Răzvan, tu tre’ să ştii! Poate a fost doar un badigard în trening mov, cu jar la cur pus de tine!

PS: Gina Vişan continuă procesul împotriva Adevărul Holding. Cazul a fost preluat de un avocat familiarizat cu „sistemul” practicat în trusturile de presă şi care mai apară şi alţi ziarişti, tot în litigii de muncă. www.avocatexpert.ro.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: