Skip to content

Merdeneaua lui Patriciu

13 noiembrie 2009

 Gata! Am înţeles, în sfârşit, ce vor să spună cei de la Adevărul Holding când vorbesc despre, despre… cum îi zice?, a! Quality Press. Deci, la fiecare carte sau CD cu film primeşti un ziar moca!

Altfel, băi, nene! Cum adică, „Fără politică! Noi nu scriem despre politică!(„pentru că voi, cititorii, v-aţi săturat de politică)”. Ete, fleoşc! De unde aţi mai scobit-o şi pe asta? Sau, mai degrabă, cine v-a impus-o? Insultaţi inteligenţa cititorilor. Dar, nu-i aşa?, tăcerea sau omisiunea sunt instrumente mişto de îndobitocire şi control. Nu?

Quality Press… Măcar dacă aveam ceva mai de Doamne-ajută! de citit în Adevărul. Nu pocneşte nimic acolo, nu zbârnâie niciun condei. De la o vreme, nici măcar cele ale lui Cartianu, Isăilă sau Nahoi(singurii pe care îi mai citeam).

Iar editorialele(mă rog, articolele) lui conu Patriciu sunt teribil de amuzante, prin stângăcia jurnalistică şi sărăcia stilistică. Dar, deh, e patron şi vrea şi el să scrie la ziar.

Cred că şi dacă avea o afacere mai mică, să zicem o patiserie, tot ar fi vrut să facă şi el o merdenea, ceva. Pe care să o pună în vitrină, la vedere, chiar sub vitrina sub care ar scrie „La Dinu Pati-Bar”.

 PS: Ma uit la Ora de foc, la realitatea tv. Am luat două Emetirale deja. Ciuvică, e clar, e un bou cu acte. Un prost cu limba scoasă şi un securist abject. Oana Stancu imi aminteşte, şi ei i se alătură o gramadă(nu „mulţime”!) de alţi ziarişti, de vremea feseniştilor. Oana (în treacăt fie spus, ar faţă de televiziune cum are Sexy brăilenaca, de Maica Tereza), dacă se năştea ceva mai devreme, ar fi fost fesenista perfectă.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: