Skip to content

Emil Hurezeanu şi Oana Stancu! Vomaţi liniştiţi! SOV vă alimentează cardurile!

20 noiembrie 2009
Cum era de aşteptat, după Marea Confruntare dintre cei trei candidaţi la preşedinţie, Realitatea TV, prin trompetele şi maimuţoii chemaţi în studioul emisiunii Ora de f(l)oc, s-a năpustit asupra lui Traian Băsescu.
Dar până să tabere pe Băsescu, doi dintre cei din studio (mai erau acolo Dinescu, C.T. Popescu, Ursu şi alte slugi ale lui Vântu) Oana Stancu şi Emil Hurezeanu au ţinut să producă măsura slugărniciei lor faţă de SOV şi faţă de marioneta Geoană: două limbi babane pe fundul roşu, însemnat cu secera şi ciocanul, al candidatului PSD. Oana, Emil, să vă fie de bine!

Discuţia dintre slujbaşii lui Sorin Ovidiu Vântu, la care se adaugă şi sferoidul presei româneşti, Cristian Tudor Popescu, continuă (21.45). In acelaşi studio, dependinţă a PSD.

PS: Stelian Tănase şi Hurezeanu, ca să nu mai zic de Mircea Dinescu, şi-au pierdut orice credibilitate în faţa publicului de calitate. Ce aţi fost şi ce aţi ajuns, domnilor!? Staţi liniştiţi! SOV vă alimentează cardurile!

PPS(22.00): Ce măgărie din partea lui CT Popescu: „Nu ştiu cât de bine şi-a crescut Dna Băsescu copiii!”. Asta apropos de raspunsul la întrebarea „care este modelul Dvs. moral?”, preşedintele raspunzând, „Soţia mea!”

 

Reclame
One Comment leave one →
  1. cipistan permalink
    30 noiembrie 2009 11:29 pm

    ce te poti astepta de la popescu atata timp cat improasca cu noroi in tot ce inseamna valoare in romania. nu suporta ca un om sa aiba suuces si sa fie admirat, il roade gelozia si isi arata frustrarea prin limbajul suburban. te uiti la el si vezi veninul si rautatea ce se citeste pe chipul lui si nu ai cum sa nu te intrebi, oare cine il suporta pe acest meschin? norocul familiei lui e ca mai mult sta pe la televiziuni si nu trebuie sa-i suporte prezenta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: