Skip to content

Emil Hurezeanu şi Oana Stancu! Vomaţi liniştiţi! SOV vă alimentează cardurile!

20 noiembrie 2009
Cum era de aşteptat, după Marea Confruntare dintre cei trei candidaţi la preşedinţie, Realitatea TV, prin trompetele şi maimuţoii chemaţi în studioul emisiunii Ora de f(l)oc, s-a năpustit asupra lui Traian Băsescu.
Dar până să tabere pe Băsescu, doi dintre cei din studio (mai erau acolo Dinescu, C.T. Popescu, Ursu şi alte slugi ale lui Vântu) Oana Stancu şi Emil Hurezeanu au ţinut să producă măsura slugărniciei lor faţă de SOV şi faţă de marioneta Geoană: două limbi babane pe fundul roşu, însemnat cu secera şi ciocanul, al candidatului PSD. Oana, Emil, să vă fie de bine!

Discuţia dintre slujbaşii lui Sorin Ovidiu Vântu, la care se adaugă şi sferoidul presei româneşti, Cristian Tudor Popescu, continuă (21.45). In acelaşi studio, dependinţă a PSD.

PS: Stelian Tănase şi Hurezeanu, ca să nu mai zic de Mircea Dinescu, şi-au pierdut orice credibilitate în faţa publicului de calitate. Ce aţi fost şi ce aţi ajuns, domnilor!? Staţi liniştiţi! SOV vă alimentează cardurile!

PPS(22.00): Ce măgărie din partea lui CT Popescu: “Nu ştiu cât de bine şi-a crescut Dna Băsescu copiii!”. Asta apropos de raspunsul la întrebarea “care este modelul Dvs. moral?”, preşedintele raspunzând, “Soţia mea!”

 

One Comment leave one →
  1. cipistan permalink
    30 noiembrie 2009 11:29 pm

    ce te poti astepta de la popescu atata timp cat improasca cu noroi in tot ce inseamna valoare in romania. nu suporta ca un om sa aiba suuces si sa fie admirat, il roade gelozia si isi arata frustrarea prin limbajul suburban. te uiti la el si vezi veninul si rautatea ce se citeste pe chipul lui si nu ai cum sa nu te intrebi, oare cine il suporta pe acest meschin? norocul familiei lui e ca mai mult sta pe la televiziuni si nu trebuie sa-i suporte prezenta.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 48 other followers

%d bloggers like this: