Skip to content

Mărgăritare la Ştirile PRO TV

12 februarie 2010

Stăteam liniştit, beam o bere şi butonam telecomanda. 23.30. Incep ştirile de la PRO TV, cu Amalia Enache (una din cele mai frumoase prezentatoare de la noi!) şi Cristian Leonte, doi jurnalişti pe care chiar îi simpatizez. Asta nu m-a împiedicat, însă, să notez câteva perle din jurnal. Din HEADURI, mai exact.

Ia fiţi atenţi!

„Iarna asta ne-a învins cu toate armele anunţate din vreme”. Aţi înţeles ceva? Amalia eşti simpatică rău! Spune-mi că nu tu ai scris asta!

„Apă plată cu gheaţă…Aşa arăta Bucureştiul azi-dimineaţă…Mai bine să îngheţe totul, să punem sare pe ea (pe gheaţă n.r.), pe rană sau pe coadă” (!!!!!)  Cristi! Cine s-a rănit? Cine şi-a băgat coada… în intro-ul ăsta?

„Printre nămeţi, tîlharii dau lovitură după lovitură. O casă de pariuri a fost atacată de un individ cu un cuţit…” Am înţeles că ne obsedează iarna asta grea, dar nici chiar aşa. 🙂 Bine cel puţin că voi nu legaţi totul (ca cei de la Realitatea TV) de Băsescu, Boc, Udrea sau PDL ;).

„Dacă va fi prins, atacatorul RISCĂ ani grei de puşcărie!” (asta a spus-o o tânără reporter din teritoriu). Enervant clieşu! Greşit sută la sută. Şi folosit de toate televiziunile. Un personaj negativ, un prezumtiv infractor îşi asumă RISCUL atunci când comite fapta. Inchisoarea nu este decât o CONSECINŢĂ a acelei fapte.

„Doi cerşetori păreau fugiţi dintr-o telenovelă!” Probabil, dintr-una difuzată chiar la PRO TV. Şi unde erau să se ducă? La Ştirile de la PRO TV. Un etaj mai sus! (vorba vine) 🙂

„Un bebeluş a fost abandonat în fiecare zi în maternităţile din Cluj, Bistriţa şi..”. Asta e genială! Este vorba, desigur, de o statistică, dar formularea e anecdotică. Era şi o glumă. „Doi tipi, într-o cafenea. Unul, care citea ziarul, spune: Auzi? Cică în America un tip e călcat la fiecare patru minute. Celălalt: Vai, săracul!”

Dar replicile serii le-au oferit un hoţ şi un poliţist, într-o ştire despre o descindere în forţă a trupelor speciale în apartamentul suspectului.

Hoţul: „Aoleu! Lăsaţi-mă! SUFĂR CU INIMA!”

Poliţistul mascat: „FOARTE BINE!”

 

Reclame
3 comentarii leave one →
 1. emil permalink
  12 februarie 2010 2:46 pm

  eu nu suport in relatarile reporterilor sau in recitarea prezentatorilor expresiile ”din fericire”, ”din pacate”, ”cu ajutorul lui D-zeu”, ”Doamne fereste”… alta chestie care la noi a fost acceptata usor-usor si acum nu exista relatare fara ”nu a murit nimeni, din fericire” sau ”a fost calcat de tren, din pacate”…

  • 12 februarie 2010 2:58 pm

   Sunt multe, Emil. De multe ori am vrust sa scriu, dar n-am a vut rabdare. Aseara, insa, m-am enervat.
   Si mai e una tare.
   „Pentru isprava lui risca ani grei de puscarie…” SI ISPRAVA era o crima sau un viol!!!!
   Si roicum, ISPRAVA insemana cu totul si cu totul altceva… :)) URA!

   • emil permalink
    12 februarie 2010 7:54 pm

    da, e cuvant cu origini slave, inseamna o actiune dusa la BUN sfarsit… dar, vorba reclamei: n-ai cu cine…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: