Skip to content

Realitatea TV. Prostioare

28 iulie 2010

Ii deplâng , din punct de vedere jurnalistic, pe cei de la Realitatea TV care iau decizia de a se face caz (emisiune, Ora de f(l)oc, analiză, discuţii interminabile) din orice chestie emisă de duşmanii ţintă indicaţi de Sorin Ovidiu Vântu şi de eminenţele sale cenuşii. Dar mai mult îi deplâng pe executanţi, pe moderatorii şi pe crainicii scoşi în faţă. Cum trag Băsescu, Boc, Udrea sau Videanu o băşină, cum se reped toţi s-o miroasă.  A zis Videanu unor ziariste de la Revista 22 că „Guvernul acesta e perfect”, hop şi pitbullii pe el. Repede, la momeală. S-au aruncat ca bibanii la muci. Videanu spune, mai apoi, că afirmaţia a fost o ironie, dar pitbullii, nu şi nu. Batman, Batman! Păcat că în vârtelniţa asta „deontologică” sunt prinşi şi oameni simpatici. Liana Pătraş (Alexandru), de exemplu. In treacăt fie spus, cam singura prezentatoare de la Realitatea TV care se îmbracă cu gust. La polul opus, la acest capitol, fiind, aţi ghicit!, Oana Stancu, Regina taioarelor gri, promotoarea stilului vestimentar nord-coreean în România!

Dar să revin. Poate m-aş fi abţinut să scriu acest articol, deşi la RTV umorul involuntar, greşelile de exprimare, confuziile şi metaforele anapoda abundă, astfel că tentaţia de a comenta e foarte mare. Nu-mi ies însă din minte enormităţile emise la acest post săptămâna trecută, când cu circul deshumării rămăşiţelor Ceauşeştilor. Sergiu Toader ori nu se mai implică în chestiile astea editoriale ori i se flambează. Ce credibilitate poate să aibă în faţa telespectatorilor o minoră in presă (18-22 de ani), Ana Moraru parcă, atunci când e pusă să vorbească, din faţa fostului sediu al Comitetului Central al PCR despre fuga lui Nicolae Ceuaşescu. Ia fiţi atenţi aici: „Pe 21 decembrie 1989, Nicolae Ceauşescu a ieşit la acest balcon din spatele meu şi a încercat să vorbească mulţimii copleşitoare (!!!), dar, din păcate (!!!), nu a fost ascultat”. Alooooo! Alina! Ăla de care vorbeai tu era un dictator! Ce editor ai avut în spate? Vârsta te poate scuza (deşi e o chestiune de cultură generală, până la urmă), dar, ca jurnalist, e penibil.  Apoi, Cosmin Stan, de la care chiar aveam pretenţii: „Atunci, în decembrie 89, Nicolae Ceauşescu a avut un sfârşit rapid şi tulburător„! Cosmin, TULBURĂTOR a fost probabil pentru slugile lui şi pentru Mao Zedong, când s-a pomenit cu Nea Nicu la intarea-n iad! Cosmine, pe asta o trecem la scăpări. Chiar nu te văd „nostalgic”.

Deci asta era ideea. Cei de la realitatea TV ar putea face ore de discuţii (seara târziu şi noaptea) despre prostiile pe care le debitează ei înşişi în timpul zilei. Dar se pare că băşinile trase de pedelişti sunt mai apetisante! 😉

PS: Liana, eşti absout delicioasă când începi să râzi în mijlocul unei ştiri (ultima oară, când aici citit ştirea despre caracatiţa Paul)!  Cam aşa îmi închipui eu că face o zână când are orgasm! Jur!

PPS: Exclud din acest discurs pe toţi acei jurnalişti de la RTV pe care îi cunosc şi despre care ştiu că sunt profesionişti.

Reclame
2 comentarii leave one →
  1. antibase permalink
    14 noiembrie 2010 11:15 am

    bai, esti un ligau de fund de basescu. sa iti fie rusine si tie si celor de la prima, protv, b1 si tvr care il sustineti pe infractorul nr.1, acela ce va distruge complet omenia, cultura si civilizatia din tara asta…nici hunii si nici tatarii, nici rusii si nici legionarii nu au reusit ce reuseste acest parazit ce voi il sustineti…da, de basescul vostru preaiubit e vorba…e cel ce va distruge complet tara asta…din cauza ta si a lui, din cauza multor lichele ca voi, portocale jegoase, trebuie sa imi parasesc tara si neamurile….ca nu se mai poate trai cu salariul de Somalia si preturi de Anglia.

    • 14 noiembrie 2010 12:58 pm

      Lavinia, cred ca neamurile tale vor fi mult mai relaxate fara tine! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: