Skip to content

steaua-camorra 3-3

1 octombrie 2010

in meciul de aseara, steaua-napoli, arbitrul marcin borski a fost locotenentul mafiei. al camorrei.  nu-mi pierd timpul sa spun ca formula asta e o metafora. sa-mi trimita camorra drept la replica. sunt rapidist, dar aseara am fost suporter infocat al stelei. un meci cum rar mi-a fost dat sa vad, un meci insa in care nu ai cum, totusi, sa nu evidentiezi doua greseli majore ale echipei din ghencea. gestul prostesc al lui kapetanos -cotul in barba lui santacroce, in urma caruia steaua a ramas, in minutul 30, in 10 jucatori, dar si inabila tragere de timp a lui tatarusanu, din minutul 90. cu el in picioare, fara cele doua minute si 40 de secunde petrecute de el intins pe gazon, in urma unei discutabile lovituri primite in plex, steaua ar fi terminat invingatoare. cu 3-2.

dar peste toate ramane executia in stil mafiot data de acest criminal arbitru polonez, marcin borski, care a prelungit nejustificat cele patru minute de prelungiri aratate initial de la marginea terenului, exact atat cat au avut nevoie napoletanii sa egaleze.

mai rau este ca la final, dupa ce tot stadionul sarise in aer, la un loc cu toata banca stelei, s-a trezit marius ianuli, zis mache, un nepot de-al lui gigi becali, sa-l scuipe in fata pe borsk  fix in ochi. nu ca nu ar fi meritat carnatul polonez acest lucru, dar gestul lui ianuli poate costa steaua excluderea din competitia europeana. chiar, asa cum romanii au tziganii lor, or avea si machidonii pe ai lor/semnul intrebarii.

Reclame
One Comment leave one →
  1. MAXIM DANIELA permalink
    15 octombrie 2010 2:00 pm

    CEVA FOARTE INTERESANT VETI GASI AICI http://antideontologul.blogspot.com/2010/10/schrotter-versus-patriarh-meciul-palas.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: