Skip to content

O avancronică inedită la Rapid-Hapoel Tel-Aviv, de Av. Mihail Niculescu Gorpin

15 septembrie 2011

Rapidul, care în acestă seară, la Tel-Aviv, dispută primul meci din grupa C  a cupei UEFA, ediţia 2011-2012, are în avocatul,  Mihail Niculescu Gorpin unul dintre cei mai înfocaţi suporteri posibili. Ani de zile, un apropiat al echipelor care s-au perindat, într-un moment sau altul, la conducerea clubului sau a echipei, venerabilul avocat, care şi-a şi deschis un blog al cărui nume, mereuvisiniu.wordpress.com, spune totul, nu a mai fost de vreo 20 de ani pe un stadion, dar pentru meciul Rapidului cu Hapoel Tel-Aviv s-a deplasat chiar în Israel ca să-şi susţină favoriţii. Şi acum este momentul ca să vă spun că Mihail Niculescu Gorpin a fost unul din pionerii presei sportive din România, de imediat după 1989, când a scos pe piaţă o revistă de mare succes, atunci, „Ole!90” .

Iată-l acum întors la acea dragoste faţă de avancronici şi cronici, faţă de interviuri cu fotbalişti, antrenori şi oameni de fotbal, realizând, e drept, cu mijloace de amator şi cu un stil pe care îl scuză totuşi vârsta şi pauza”competiţională” în ale presei, două materiale in exclusivitate cu Dinu Gheorghe şu cu Dani Coman, chiar pe marginea terenului lui Hapoel, la antrenamentul Rapidului, de ieri seară. Sunt pline de savoare!

 http://mereuvisiniu.wordpress.com/2011/09/15/interviu-in-exclusivitate-cu-dinu-gheorghe-presedintele-rapid/

http://mereuvisiniu.wordpress.com/2011/09/15/daniel-coman-portatul-rapidului-intra-in-poarta-cu-dumnezeu-alaturi/

In fotografie, realizată chiar ieri, pe stadionul Hapoel Tel-Aviv, Av. Mihail Niculescu Gorpin, alături de sora lui, Dna. Florica Avramescu, de 86 de ani, prima femeie dirijor din România !

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: