Skip to content

Radu Mazăre, întâlnire amoroasă în Năvodari Sud. Cadru cu cadru.

21 iulie 2013

Radu Mazăre, întâlnire amoroasă în Năvodari Sud. Cadru cu cadru.

Text şi fotografii: Cristian Botez

3. Textul sau fragmente din text, ca şi fotografiile sunt protejate prin Legea Dreptului de autor şi nu pot fi reproduse, electronic sau în varianta print sub nicio formă, fără acordul autorului. Cristian Botez 😉

Năvodari Sud, complexul Summerland, început de weekend. Ora 18.30. În parcarea dintre cele două rânduri de blocuri ale complexului îşi face apariţia primarul Constanţei, Radu Mazăre, acest titan al sacourilor colorate şi ţinutelor de operetă. DSC_0267Şi apare nu oricum, ci într-o maşină de epocă, de fapt, o replică modernă după un Morgan. DSC_0281Ţinută lejeră, ochelari de soare, mers de cocoş obosit.

Eu, la vreo 30 de metri, pe o mică terasă, cu un NIKON profi pe masă, savurând o bere rece. Deosebit de rece.  Şi aparatul foto îşi intră, brusc, în atribuţii.

Mazăre se îndreaptă spre intrarea unui bloc, se uită în jur de câteva ori, aparent relaxat, face câţiva paşi, până se deschide uşa. DSC_0272DSC_0274DSC_0283DSC_0284DSC_0286DSC_0287DSC_0291DSC_0293În cadrul ei se profilează o domnişoară zveltă, nefardată, în blugi scurţi, tricou şi alură de căprioară îndrăgostită. Cei doi se pupă delicat, apoi fata îi face loc lui Mazăre să intre. Ea îl urmează.

NIKON-ul se odihneşte, lângă sticla de bere rece. Deosebit de rece.

După vreo 20 de minute filmul se derulează invers. Iese Mazăre, iese şi domnişoară, dar şi un treilea personaj, o doamnă corpolentă. Care poate fi oricine. Mamă, menajeră.

Radu şi fata se ţin înlănţuiţi, în drum spre maşină. Femeia spune două-trei vorbe, după care se extrage din cadru. Lângă maşină, cei doi se îmbrăţişează şi se sărută, ceva mai lung, de data asta. Mazăre se urcă la volan, îşi trage ochelarii pe nas, în timp ce domnişoara înamorată stă lângă, cu mâinile împreunate, zâmbind de rămas bun. Mazăre pleacă, la Primărie, la o bază de kite sau să-şi ia vreun costum zbanghiu pentru parada carelor alegorice.

Cu paşi mărunţi, tânăra blondă, cu coadă împletită, se îndreaptă spre intrarea blocului, iar într-o secundă silueta-i unduitoare se pierde în penumbra holului.

Pe deasupra, în cercuri strânse, câţiva pescăruşi punctează sonor scena.

Precizări:

1.Simpatica tânără blondă pare a fi chiar Roxana, potrivit presei tabloide, „iubita oficială a lui Mazăre. Dacă nu e ea, asta-i viaţa! 😉

2. Fotografiile încărcate s-au aranjat în pagină aşa cum au vrut muşchii lor! 😀 Dar se poate reface cu uşurinţă filmul! 😀

3. Textul sau fragmente din text, ca şi fotografiile sunt protejate prin Legea Dreptului de autor şi nu pot fi reproduse, electronic sau în varianta print sub nicio formă, fără acordul autorului. Cristian Botez 😉

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: